Thursday, November 30, 2017

Menang CONTEST Dari Lynnity Health

contest bersama rexpo sponsor by Lynnity health

Alhamdulillah.. petang semalam lebih kurang jam 6.30petang, rakan rakan (Ciknor,shashikin dan Cik ash) di group whatsapp blogger pantai timur  bagitau ina mengenai Contest by Lynnity Health yang dianjurkan oleh Rexpo Network sebagai peneraju utama.


Pada mulanya, ina tak percaya langsung.Iyalah kan, risau kot ada pelanduk 2 serupa punya nama..ehehehe.Dengan kadar segera, ina search page rexpo di facebook (Rexpo Network) .Setelah ina stalk, rupanya..eh eh eh..,memang betul la itu nama ina (Nor Azlina Ina). Syukur sangat tau dapat saguhati iaitu article dan foto menarik dengan memenangi wang tunai sebanyak RM 100. Eheheheeh...,memang berbaloi lah yang ina hasilkan.Ceritanya.., Produk last minit dapat .. 10 November 2017 baru terima barang review tau ( ina fikir..,ohh mungkin contest dah penuh nii jadi ina abaikan.. iya lah apply 10 October 2017 kot.Ehehehe. Sekali Abx hantar parcel,menggigil tak tau.Bila terpandang pada kotak ada tulis lynnity baru teringat ..Oh..contest) . Bila ina double check website rexpo tersebut, tarikh hampir tamat iaitu 15 November 2017. Macam lipas kudung ina ni haa.. hahaha.Lucu sangat ! Kami sekeluarga keluar ke pantai pada petang tersebut untuk photoshoot produk Lynnity health (tak jauh pun lokasi dia..belakang rumah ina aje pun..) .



Contest di lanjutkan


Selepas ina submit penyertaan tersebut pada 13 November jika tak silap, pihak lynnity emel mengatakan  bahawa contest ini dilanjutkan kepada 23 November 2017 pula.Hurmm.. lega sangat tau.. kemungkinan masa tu tak ramai yang join la kot.Mungkin lah kan..



SAINGAN BLOGGERS


Yang ini, menggigil bila tengok bloggers yang punyai nama besar dalam industri blogging.Masa ni, ina dah separuh kuciwa tau.. (kecewa)..ehehehe,dalam hati, mesti aku takde peluang nak menang.Tapi takpelah, boleh cuba jugak.Dah dapat produk..,memang kena buat sehabis baik punya kan..? Ina tengok  ramai bloggers dah upload post di instagram dan artikel blog.




Ini kali pertama ina join contest bersama rexpo, memang tak sangka pula menang.Juga merupakan contest pertama yang perlukan menulis artikel di blog dan instagram. 


Akhir sekali, terimakasih kepada pihak Rexpo sebagai media pengiklanan yang memberi ruang kepada bloggers untuk mencuba nasib dalam contest ini.Tak lupa juga, sponsor produk Lynnity Health.. ina suka superfood dan juice botanic ni.. betul betul jatuh cinta! Teruskan menghasilkan produk sebegini .


Bagi mereka yang ingin mendapatkan produk Lynnity Health 

boleh ke page : https://www.facebook.com/lynnity.botanic/?fref=ts

Instagram : @Lynnityhealth

Website : http://www.lynnity.com/



Review mengenai Lynnity Health boleh baca di SINI   dan SINI 


                     
 Tahniah diucapkan kepada semua pemenang!! 

Related Posts

11 comments: