Sunday, October 19, 2014

Suamiku mengidam

Bismillahirrahmanirahim



asssalamualaikum dan selamat petang semua..Selamat berhujung minggu 
suasana disini ( raub ) mendung. Hanya menunggu masa je nak hujan.. mungkin intro musim tengkujuh sekarang.

MENGIDAM


Sekarang kandungan ina baru masuk minggu ke - 2, dalam 2bulan lebih. Alhamdulillah, apa yang ina mengidam hampir semua dapat makan.. [ sekarang ina dah habis mengidam kott ] Tapi cik suami kita pulak yang mengidam [mangga muda je]. Emm, beliau asyik duk sebut mangga je manjang.. agak-agak musim mangga ke sekarang nie yerk.. ?  mana la nak cari. [ Kalau berhenti ke stesen minyak, confirm cik suami beli.. haiss,  terasa tekak nie masam pulak, macam makan mangga.. eei, ina memang tak suka masam-masam. ]. 

ehsan gambar google.
ini lah mangga yang suami duk mengidam ..
ehsan google


OKAY,sampai sini sajela coretan kali ini.. selamat bercuti yea.








Friday, October 10, 2014

Tangani Parut campak

RBissmillahirahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat malam.

Penat sikit harini baru selesai cod barang.. Baru je sampai rumah( udah jam 11malam daa )..

Alhamdulillah, harini ina dapat selesaikan penghantaran barang yang dipesan oleh pelanggan walaupun selepas maghrib tadi hujan disertai ribut petir.. Yela kan, walau macam mana sekalipun..penghantaran ina tetap lakukan kecuali ada masalah yg tidak dapat dielakkan sahaja. (alhamdulillah, Allah memudahkan urusan umatnya dalam setiap perkara.Kita perlu bersangka baik pada allah swt..)

Pelanggan nie beli supplemen Vitamin E dan Vitamin C bagi masalah parut campaknya. Dan ini kali kedua beliau repeat order.. Semoga parut cepat pulih yea dik.

Bagaimana nak dapatkan produk shaklee?

sms / whatsapp 0179506861

*Cod sekitar kuantan
( sesiapa yang ingin cod,cepat-cepatla hubungi saya segera.. jangan tengah malam-malam suh cod yea.. yang tu,ina tak dapat nak penuhi. Hihihihi. Tapi yg berada sekitar Pelindung,bole self pickup kat rumah ina )

*Pengeposan ke seluruh malaysia & sabah sarawak menggunakan perkhidmatan  poslaju @ GDex.