Monday, August 14, 2017

DOWNLOAD APPS LAZADA di sini







Assalamualaikum.. kepada KAKI SHOPPING.
Entri ni khas kepada awak laaa yang suka SHOPPING,malas nak keluar rumah.Leceh dengan musim hujan.. anak anak kecil lagi..lagi lagi nak JIMAT MINYAK kan?? dan ketiadaan waktu untuk membeli belah di luar.

Ina nak bagi awak semua penyelesaian diaa.. awak (yang sedang baca ni laaaa) CEPAT CEPAT pergi INSTALL app ini kat MOBILE tau..

Kalau sudah ada APP `LAZADA ni..lagi mudah awak..
macam ina pun suka shopping dengan LAZADA. PILIH apa yang nak beli dan TRANSFER duit ke LAZDA..lepastu..tunggu barang sampai kat RUMAH ya**

LAZADA MOBILE.. DOWNLOAD KAT SINI

No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...