Friday, March 24, 2017

WHATSAPP: cara link terus ke Nombor Anda

Assalamualaikum...
selamat pagi jumaat.

Ina terpanggil untuk menulis entri ini berkenaan whatsapp.

Tutorial ini sangat sesuai kepada peniaga online.

Iya betul..perasan tak kalau kita nak berurusan dengan peniaga online. Mesti kena whatsapp.. nak whatsapp mestilah nak kena SAVE nombor peniaga tu kan??? Ishhh..,leceh.Walhal kita sekali tu aje nak membeli nya.Tak perlu save pun tak ape.Betul??

Ni ina nak bagi cara mudah untuk korang..
http://www.wasap.my/60179506861

Nanti customer klik je link ni..terus ke whatsapp anda.Tanpa perlu save nombor dah..

Okay tak? Dapat tak buatnya?? Hihihi..mudah kan?

Cara untuk promosi bisnes:

http://www.wasap.my/60179506861/Agenshakleekuantan


Okay...ini saja tutorial nyaa..
nak tanya malu kan?? Bukan ape.Entah bagi ke tidak tutorial ni kan?


jana DUIT dengan UBER.. DAFTAR di SINI 

No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...