Monday, March 27, 2017

Review: Power Rangers 2017

Assalamualaikum..
ina pun taknak terlepas tengok movie niii. Best pulak.. ina 5 beranak berangkut semua ke pawagam.Nasib ler ade cik suami.. dia handle 2 anak,ina handle baby aje.. hihihi.Nasib jugaklah my baby tak meragam sepanjang cerita tu ... hihihihi.Alhamdulillah..



Ni gambar tengok wayang..tengok tu,,baby pon dah letih tengok wayang tadi..





POWER RANGERS 2017

Sebuah filem sains fiksyen yang mengisahkan sekumpulan remaja yang terpilih untuk menyelamatkan dunia dari Rita repulsa.Masing masing mendapat kuasa luarbiasa setelah menemui permata yang mempunyai 5 kaler iaitu pink,kuning,biru , merah dan hitam.Jalan cita power rangers nii,dengan pelakon yang cantik cantik dan kacak menambahkan lagi perasa dalam filem... ehehehe.Korang patut pergi tengok okayy.. bawak anak anak.

nak tengok trailer power rangers..klik link kaler biru tuu yea..
Trailer Power Rangers

No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...