Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Thursday, March 16, 2017

MUNTAH MUNTAH : baby 5bulan nii

assalamualaikum...haii.Selamat petang..dah makan ke?

Harini masa sangatlah padat.Pagi pergi ke klinik...appointment muhammad Arif Furqan. Nasib la pergi dengan suami,kalau tidak.. tatau la boleh handle ke yang sorang lagi niii (soffea).

Sambil-sambil jumpa nurse semasa rawatan baby tu..(selesai cucuk,timbang berat arif 7.2kg) .
Sempat lah tanyakan nurse mengenai perancang Depo.

MUNTAH MUNTAH
Iya lahhh,siapa tidak risau kan.Inject peramcang sudah.Makan Makjun pun sudah niii.. Baby baru 5bulan tapi dah loya tekak.Tapi masa memberus gigi ajelahh.. Terus isi borang,pergi ke mkmal untuk cek urin.Berdebar sangat nak tunggu result waktu tuu.. perasaan.Muka dah pucat,tiada darah kalau ditoreh nii..heee.. Alhamdulillah,,ujian masih Negatif (-ve) upt..

Okay..debaran sudah habis.Kalau tidak,nak meroti pun tidak senang tau.. asyik mikirkan masalah ini.

Ehehehehe.. settle kess.


No comments:

Post a Comment