Monday, August 22, 2016

Hebat SANGAT KE SHAKLEE??



Dulu alergik kalo dengar SHAKLEE
Dengar kwn2 cakap SHAKLEE bagus (dalam hati kata propa Je lebeyy..kunon Nk promote jee)

Tapi lepas guna Produk SHAKLEe terus taknak berpaling dahh.. sunggguh Weiiii!!


BUKTI??
Ade customer pulih strok hasil consume Vivix,Ade yang Resdung beransur pulih(saya),Ade yang CYST/fibroid hilang(kecut),testimoni diabetes pulih..dapat turunkan bacaan gula,pesakit darah tinggi, Ade buasir pulih dahh,dll.. dannnn..

Testimoni saya sendiri..
BERJAYA HAMIL 2x asbab consume SHAKLEE.. dgn izin Allah juga.heee.. customer pun mcm sy.alhamdulillah..

Ade yg whatsapp sy..suruh try produk mrk la utk Subur. Sy mmg takkan berpaling dahhh.

Okay??? Jom berSHAKLEE..
Nak cari utk supplement ape? Pm jee.. Nk fast respon whatsapp 0179506861
 
COD sekitar kuantan jee..
kalo nak bypos bolehh, seluruh malaysia .
 
*Setiap pembelian akan saya guide anda cara makan dengan betul serta tips tambahan. Insyallah..
 
 

Tuesday, August 16, 2016

PCOS


Info PCOS

✔✔✔Pcos ialah polycystic Ovary dimana satu keadaan kilang telur @ ovari menjadi bengkak krn benih benih telur telah terperangkap didalam ovari Dan telur tak dapat melakukan proses penetasan pada Waktu Subur.

๐Ÿ’œPCOS juga dikenali sebagai ‘Stein-Levanthal syndrome’

. ๐Ÿ’œ Dianggarkan bahawa 5-10 peratus wanita yang berada di dalam umur reproduktif mengalami masalah ini.

๐Ÿ’œ disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon di dalam badan, di mana terdapat berlebihan hormon lelaki dan insulin di dalam pesakit.

 ๐Ÿ’œboleh mengakibatkan kitaran haid yang tidak teratur disebabkan tiada ovulasi, haid yang berpanjangan dan banyak, kemandulan, obesiti, pengangguan metabolisme gula dan kolesterol. Para doktor masih tidak dapat memastikan apakah punca sebenar PCOS ini tetapi mungkin penyakit ini adalah kait-paut dengan genetik.

Jom baiki kesihatan anda.. Taip Pcos dan WhatsApp ke 0179506861

MASALAH KEINTIMAN SUAMI ISTERI


Ramai antara pasangan Suami Isteri mengalami masalah sebegini..
Bagaimana nak PULIH..? Ape penyelesaiiannya ya?
Jom baiki masalah kesihatan anda
WhatsApp ina 0179506861

Thursday, August 4, 2016

PROMOSI ostematrix august 2016

assalamualaikum dan selamat pagi semua... AWAK laa. sape lagi duk baca blog ina..
Harini dah 4ogos Sudahhh! Makanya.. PROMOSI AUGUST ialah OSTEMATRIX.

JOM lihat ape tu OSTEMATRIX..

Ostematrix menyediakan: 

1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber semulajadi yang pekat dan mudah diserap 

400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan mereka 

400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium


fungsi OSTEOMATRIX

MENGUATKAN TULANG -
 Kalsium menghalang osteoporosis,menguatkan kuku,gigi,sistem
saraf.Ia juga merawat tulang retak,osteomalacia ( Rickets dewasa )
kuku rapuh,eczema,konvulsi / kekejangan,gusi berdarah &
merangsang darah utk memekat.

MEMPERBAIKI KEKEJANGAN & KEBAS2
Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan
memperbaiki kebas2,kekejangan,sakit sendi
dan artritis.

MERINGANKAN STRESS
Ianya mengimbangi tekanan darah,memelihara denyutan jantung
impuls saraf,penanang saraf,menggalakkan tidur selesa,memperbaiki
jantung berdebar,gementar,mimpi buruk & stress.Ianya juga
memperbaiki depresi,mood swing,sakit kepala & pitam.

MEMPERBAIKI MASALAH HAID - 
 Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium
& magnesium serentak meringankan sakit waktu haid
& membantu melawasakan pembuangan air kecil.

PENGALKALIAN TUBUH -
 Kalsium adalah mineral alkalin,& ianya berkesan memastikan
imbangan PH tubuh.Ianya juga menghalang Obesiti diwaktu umur
tua.Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien
& merangsang detoksifikasi.

MEMPERBAIKI HIPERAKTIVITI PERUT & SAKIT GASTRIK -
Vitamin D: Dinamakan sebagai vitamin D pada tahun 1916 bila didapati Ia mampu merawat
penyakit rickets.Ia meningkatkan penyerapan kalsium & fosforus utk meninggikan
ketumpatan tulang,menguatkan kerangka,memperbaiki penyakit periodontal.
Vegetarian yg kurang terdedah pada matahari sewaktu musim panas,individu
melebihi 55tahun,wanita hamil,& kanak2 perlu mengambil supplement Vitamin D.
Magnesium : Ini adalah ion positif no.2,penting didalam tubuh kita.Ianya menggalakkan
komposis tulang & rawan.Membantu sistem saraf,mengaktifkan enzim tubuh utk
menghasilkan tenaga,pengecutan saraf & otot,menstabilkan denyutan tidak
sekata pesakit jantung.Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut & usus.
Menghalang mendapan kalsium,melarut & mengurangkan formasi batu karang
@ batu hempedu.ianya juga penting utk mereka yg mempunyai masalah
fluktuasi glukos.
Zinc,Boron,Manganes,kuprum : Memelihara metabolism kerangka & pertumbuhan otot,
menyusun enzim yg diperlukan utk membaiki tulang rawan & menghalang artritis.


SIAPA PERLU MAKAN OSTEMATRIX???
1.Ibu menyusu, mengandung
2. Suami/isteri bekerja yang selalu kepenatan dengan kerja
3. Warga emas
4. Wanita yang mengalami masalah PMS - sakit semasa datang bulan
5. Mereka yang mengalami kekejangan otot



sebotol ada 120biji .. penggunaan sehingga 1-2 bulan.

RM 61.00
 
 
 OFFER TWINPACK !!

pembelian 2BOTOL ostematrix RM 122.85
`
atau NAK lagi MUUUURAHHH..
BOleh PILIH pakej b ( seperti dibawah)
 
offer pembelian ( AUGUST 2016) bagi 6 BOTOL akan dapat 1 PERCUMA pada harga RM 387.96 (( Bermakna setiap botol jatuh harga RM 56..kalo asal sebotol RM 61))

 

hubungi saya sekarang.. 0179506861 / SMS WHATSAPP

COD SEKITAR KUANTAN




PROMO OGOS..2016 OSTEMATRIX





POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...