Tuesday, March 1, 2016

selesaikan masalah : ERROR 400 BAD REQUEST






assalamualaikum..salam tengahari semua..Kali nie, terpanggil untuk buat tutorial bagi masalah error : 400 BAD REQUEST .Setelah seminggu lebih ina selalu buka nuffnang dekat hendset, di PC gagal buka.Bila taip carian..tetiba keluar Error 400 BAD REQUEST.Ina mengaku ina nie memang buta IT..hihihihi.Tapi hasil carian di blog blog lain..Akhirnya masalah telah selesai..

 
 
 
BAD ERROR 400 REQUEST
 
 
 
 
 
Menurut rujukan yang ina baca dapat mengikuti langkah-langkah berikut:

-Buka Tools pada Halaman Browshing anda

– Lalu klik OptionsPrivasiRemove Individual Cookies
-Pilih Remove All Cokies
-Selesai

 
jom lompat Bintang bersama!! yip yip horreyyy..
Sekarang alhamdulillah blog anda sudah normal kembali.
 
 
kredit :bLOG AMAN

1 comment:

  1. Selamat malam Ina
    kaknoor pun selalu jugak jdi mcm ni, tak reti nk buat suruh anak2 tpi tanya jugak cemana diaorang buat, mmg mcm tu lah kena delete all cookies baru ok, skrg dh pandai dah no more bad request lgi haha

    ReplyDelete

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...