Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Tuesday, March 22, 2016

GADGET Terbaruku

Assalamualaikum..selamat malam semua.Ada Yang dah tidur ke? Heeeeeheh..tanya pulak soalan tak logik erkk.ekekekeke..sila abaikan okay.. 

Tudiaaa...tajuk..,cam best Je kan? Hikhiks~~ GADGET okay!! Ini gadget bukanlah henfon ke tablet ka. Nie gadget 'Mak Mak' okay.. diulangi. Mak punya gadget.. hahahahahaha(panjang lebar suka nya yerrrr.. ) dapatlah merasa hasil bonus shaklee dengan reward nie.. lama dah aim sebenarnya.


Gadget nie nama dia Bread maker..ala,Nak buat roti tuuu. Urmm..,sebelum nie aii uli pakai kudrat 4 kerat jee..(tangan). Kalo pakai bread maker ni,roti korang sah sah boleh gebu gebas.. tak payah susah dah duk mengguli doh.. hanya campak campak bahan Je..pastu biarkan bread maker ni buat Kerja.terus jadi roti Sebuku.. macam roti gardenia tuuu.

Apa yang best nyeee,bread maker ni boleh jugak setting untuk jem.. jem roti.. jem stroberi ke,jem anggur ke.Haaaa... tu la aii menggila Nak beli.

Ut



Reaksi Suami


Petang tadi.. Cik hubby la p ambil kat skyNet barang nie. Actually,aii beli kat LAzAda aje.. Murah pon Murah.Bawah RM 200 Je pun.Okay,berbalik reaksi Cik hubby selepas ambil bread maker nie..

 Hubby: berapa beli Benda nie?

 Aii : tak mahal bang.. (dalam hati.. kot dapat claim dengan Cik hubby kan..) err.. RM 200 bang.

 Hubby: Ohhh.. sambil jeling jeling (dalam hati kata,ohhh..banyak betul duit Bini aku nihh ehh. Sebab dah 2x hubby tanya.. malam nie dia tanya sekali lagi.. sangkaan hubby,macam barang 5 RM 600..sebab besar)

Aii: sebab abang kan suka beli roti hari hari..baik Ayang belikan aje mesin ni.. Jem roti pon boleh buat tau.


Hubby: (muka macam seronok..bila dihargai... wah wah)  sambil senyum senyum.


Ecececeh..skill bodek ke hape ni..

 *beli Yang Murah Je dulu, kalo dah expert..aii Nak beli brand Panasonic la pulak.


Ada 12 fungsi..






No comments:

Post a Comment