Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Wednesday, January 20, 2016

BAHAGIAnya .. DIA,Dulu PCOS kini dia ke PLAN seterusnya

Assalamu'alaikum..selamat  pagi semuanya.Hihihi...speak indon ya.(akibat  terlalu banyak nonton sinetron)..Sudah sarapankah? Yang Nak kurus,jangan skip sarapan tu ya..nanti tengahari mesti 3,4pinggan korang belasah



Pagi-pagi lagi dah dapat whatsapp Dari seorang customer.Customer ni dulunya period takde selama setahun. Bayangkan... stres tak stress?? Masa tu dia bujang lagi.. beberapa bulan Nak jadi isteri orang. Of course la kan,kawin mesti Nak zuriat ..penyambung warisan kita. Jadinya, customer ni godek la instagram.Terjumpa instagram ina..


 Alhamduliah,setelah consume set period..period dia normal.Start consume awal oktober sampai ke sekarang, lancar periodnya. Mudah mudahan berjaya pula hamil.

Sekarang, customer nie Nak teruskan dengan set Subur pula seterusnya Nak sign up membership.Katanya lagi, ada kawan yang Jual shaklee tapi tak selengkap follow up yang ina lakukan keatas customer.

Wahh! Kembang setalam ina.Alhamdulillah segala puji bagi allah..terharu dibuatnya.

Bagi Yang inginkan supplement shaklee 


Nak  ina  bimbing Cara makan supplement denganbetul??

(Customer ina sahaja)


 Hubungi ina 017-9506861

Whatsapp / telegram
 






















No comments:

Post a Comment