Wednesday, January 27, 2016

ASUS banyak berjasa..

6 tahun yang lalu.., ini lah laptop yang aii duk online isi kerja kosong 'SPA8',Jobmalaysia ..Opps, lupa nak cite.. 

aii ni sebenarnya buta IT,memang buta IT laa..sungguh buta IT.Email pun cik hubby yang create akaun.. Facebook pun sama. Dulu zaman aii , internet tak meluas langsung.Takde whatsapp, wechat ke twitter.Yang popular dulu ialah MYSPACE,Pastu maxis ( ade satu sosial kat situ sejenis facebook la). Setiap kali ada interview ke atau nak hantar Resume ke..cik hubby la yang peneman kita. P sorong laptop ASUS nie ke hulu hilir, paling top tempat lepak aii kat kedai mamak laa. Natam restoran la..Masa tu hubby student lagi.. tu yang selalu lepak kedai mamak la.. cik hubby nak siapkan assignment. Aii ? aii kerja waktu tu kerani di kedai motor. Hemm, itu yang busy jee. heeehehe.Asyik kira stok, amik order sparepart dan claim sparepart. Adeiii..tensen la juga kerja camtu.Tu yang takdak masa nak main-main laptop.







Sampailah sekarang, 2016 aii dah boleh buat blog sendiri.Sendiri-sendiri godek.Kan sekarang dah jadi housewife. Memang banyak la jasa ASUS dan suami aii sebenarnya. Masa dan minyak petrol dia ( si purple peneman setia kami waktu tu)


Bila terpandangkan si ASUS nie, cite lama mula berlegar dalam kepala otak aii.hihihihi...
sweet gitew!! itu saje kisah pendek aii bersama ASUS dan internet.

Bye..assalamualaikum. 

ehhh...korang ada juga citer  tentang laptop? SHARE la cite korang kat sini...

No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...