Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Wednesday, April 1, 2015

HP tablet percuma

Assalamualaikum...dan selamat petang.
Harini Ina da memasuki hampir 9bulan kandungan.. Heee,saja je update blog.Mmmm,,bajet retis la kunon kaaaan? Erkk..Entries Kali ni takde kena mengena dengan kandungan okay...? Entri santai aje


,alhamdulillah.... rezeki harini.Tablet yang Ku nanti-nantikan selama nie.Akhirnya dapat juga.. Hiiii...terimakasih Streamyx.Sebulan tunggu,akhirnya dapat juga. Lepasni mudah la nak upload gambar Kat Instagram, blog pun mudah nak taip.. (Korang jangan plak pening kalo lepasni asyik entries Ina je kuar yeeee)..☺

Tablet nie hasil langganan streamyx.. WiFi.Pakej nie dapat sekali dengan telefon rumah (brand Motorola)..telefon rumah Ina langsung tak pakai,langgan streamyx ni pun sebab untuk berbisnes Dan suami yang kuat surfing internet.Hikhik... Oh,lupa nak inform..tablet nie keluaran HP punya.Setakat nie sang at berpuas hati laaa... Line WiFi pun dah okay. Laju juga..
Okay...sampai sini saja review Ina pasal pakej streamyx.

Sampul pun  masih belum buang... Hiiii... Weekend baru nak Cari tinted

No comments:

Post a Comment