Thursday, March 26, 2015

Pemberian Suami

Assalamualaikum..salam tengahari semua.

Actually,entri nie lama dah ina Nak update.Tapi asyik tertangguh saja.Ada saja halangan.. kali nie betul-betul free.

Tengok tajuk entri, mesti awak-awak semua boolaat bijik mata kan? Bukan berlian,bukan seguni emas tapi Senaskh Al Quran... pemberian suami.Hekhekhek... saja propa.Kasi panas sikit.

Inilah pemberian suamiku,tidak ternilai. Gembira tidak terkata dapat senaskah al - Quran.I love it.. Suami macam tau-tau Je ina Nak beli gantikan yang baru. Al Quran lama,muka Surat depan hilang.. huhuhuhu. Selalu mengaji Dari tengah-tengah juzuk je.Sudah ada yang baru nie, bolehlah start Dari juzuk pertama.. alhamdulillah,syukur sangat dapat Quran baru.

Yang menarik tentang al Quran nie,tulisannya besar (al maklumlah,ina nie suka baca tulisan besar..laju Je baca).Mudah dibaca,ejaan jelas kelihatan (baris-baris huruf mudah dibaca)..seronok la bacanya.

Sekian ..cerita harini. Hihihihi.. Sekarang tengah berehat,35minggu kehamilan.. kerja dah takboleh buat berat-berat dah..Syukur,ayah Dari kampung datang membantu tengok tengokkan cucu.

No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...