Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Tuesday, March 17, 2015

CERITAKU::Stock sampai..


stok sampai awal harini... gumbira tak terkata. segar bijik mata nie haaa.. biasa sampai kul 1.30petang,harini sampai awal..jam 12 dah pinpin depan rumah..
Benda nie la penyelamat barang-barangku daripada pecah...sangat berguna tau.Ina simpan pulak, sebab nak pos barang kan,tak bagi pecah kunon nye
yang ni pulak, assistant mama... kalo barang sampai.Dia laa no 1,nak usik benda putih tuuuu..tapi rajin sara niee...barang yang sampai, dia simpan dalam stor mama. muuuuuah..anak mama.
ESP 2 TONG Tuu, customer da booking with payment gitew.awal-awal da chop...
..


mealshake pulak, nak cod hArini

yang berbungkus plastik tuuu, tunggu customer self pickup kat rumah nie jeee.. omega 2 (utk anak lelah dan iq,vitamin c1,bcomplex, Joint health utk sakit lutut, dan vitamin e masalah parut)



ingin dapatkan produk shaklee yang lain??


direct sms / whatsapp ke no 017-9506861 @ 016-9232988

cod sekitar kuantan pada setiap hari

 




No comments:

Post a Comment