Monday, March 23, 2015

Ceritaku : Menginjak 35minggu Kehamilan

Assalamualaikum Dan selamat malam.

Baru laa, berkesempatan untuk mengupdate blog.Sekarang kandungan ina dah mencecah 34minggu 6Hari. Alhamdulillah...alhamdulillah,alhamdulillah.Diberikan kesihatan baik sepanjang mengandung.Sakit-sakit kontraksi palsu biasa aje.

Dan harini,kontraksi kesekian kalinya.Terasa macam Nak uzur pun hado..habis sakit-sakit dari pergelangan kaki sehinggalah pinggang .Harap Kali ini bersalin cukuplah bulan..cukup 40minggu ke.Ehem.

Walaupun doktor wyko dah warning,bahawasanya (ececeh) ina akan bersalin sebelum 35minggu..iaitu lagi awal semasa bersalinkan Sara dulu. Tapi kuasa Allah,siapa tau.Mungkin betul atau mungkin tidak. Itu hanya jangkaan seorang doktor.

Mengikut jangkaan seorang ustaz pula, ustaz tu menjangkakan ina bersalin 30hb march iaitu 35minggu tepat.Katanya lagi, perut ina da banyak kosong diatas.Dan paling terkejutnya..,dari pemerhatian dia. Baby dalam perut nie,baby lelaki.Wallhualam.. Kalaulah betul alhamdulillah.Tujuan sebenar berjumpa ustaz sebab Nak Mintak air penawar,tapi dah ustaz bagitau cenggini.Dengar jelaa...Sekian.

Sesiapa kat sinI Nak order set Berpantang @ set bersalin shaklee?

Terus sms/ whatsapp ke no 017-9506861 @ 016-9232988

Kawasan cod : Batu Hitam,sg karang,bukit sekilau, bukit setongkol, cenderawasih,Teluk cempedak,beserah Dan seluruh kuantan

Postage : ke seluruh negara

Related Posts

0 komen: