Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Friday, February 27, 2015

Lega nya hati ini, bila stock berpantang ina dah sampai.. opss! Excited nau..lupa smpai Nak bagi salam..assalamualaikum. heee...selamat petang jumaat yea semua.

Berbalik pada gambar diatas, ITU la vivix. Kali nie ina Nak berpantang dengan vivix saja..ina dah standby awal-awal hihihi.Yup..,sebab doktor dah pesan pada ina..Kemungkinan ina bersalin awal lagi dari sebelum ini,sebab history sudah ada..(Sara minggu ke 35dah keluar..kesnya ketuban pecah))Kata doktor wyko lagi, kemungkinan ina bersalin 32minggu paling awal..34minggu paling lewat.Tambahnya lagi, bersalin Kali nie awal Bersalin.

Semasa berpantang dulu, memang terseksa ina.Dengan anak kuning tinggi, jangkitan kuman pada pusat baby, lagi jahitan lambat pulih, susu setitik pun takde..Memang stress. Tambahan anak sawan tangis. Duduk dekat hospital seminggu... bayangkanlah. Anak menangis, ina pun menangis tau.Hihihihi... Balik rumah , sambung berpantang... kena pula sembelit. Sekarang ina nak cuba vivix pula Kali ini.. lagipun ina berdarah jenis O positif Memang lama anak jaundis iaitu hampir sebulan jugak.. Nak makan jamu, memang tidaklah.Tidak sesuai untuk orang macam inA nie.. Okay.Nantikan entri seterusnya pula..

Berminat dengan set kehamilan @ Set Berpantang Shaklee? SMS / whatsapp 017-9506861 Cod sekitar kuantan Pos ke seluruh malaysia.

No comments:

Post a Comment