Thursday, January 1, 2015

Omega guard untuk satu keluarga



assalamualaikum..
selamat petang 1st January 2015





Pagi tadi dah telan minyak ikan Omega..sara kunyah aje


Sebotol kami sekeluarga yang makan... memang sangat jimat!


Sara : utk imunisasi badan , kerap selsema dan pertumbuhan


Mama : mengawal kenaikan berat badan bg ibu hamil , elak kelahiran bayi pramatang, membantu perkembangan otak janin 


Abah : meningkatkan hormon leptin bagi mengawal selera makan ( masalah berat badan ), bakar lemak 


Ps :: kesihatan lebih penting dari kewangan.. Kalau duit byk sekalipun, tidak sihat . Tak guna juga yeaa.. Ingatan utk diri sendiri.
( Mencegah lebih baik dari merawat )


nota kaki : emm..bukan apa, kadang tu kesian jugak tengok mereka-mereka yang selalu check in hospital. Yang paling sadis, rugii sangat mereka ni.Dahla kos nak pergi berulang ke hospital, kalau hospital private..mau cecah ribuan.Tapi yang paling kesian, satu keluarga sakit. Dari si ayah,ibu dan anak kecil. Hmmm.. kesian sangat. Kalau ina sendiri, rela habiskan duit untuk supplemen. Biar kita cegah .. kalau merawat,hmm mau la ribu ribu tapi apapun kesihatan memang tidak boleh dibeli dengan wang ringgit. kan kan kan.. 


Siapa Perlukan Omega Guard Shaklee?
Ibu Hamil

Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan.
Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan
Mengurangkan risiko gila meroyan selepas melahirkan bayi
Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil


Ibu Menyusu

Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga.
Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu.


Kanak-kanak

Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak
Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma
Memperkuat sistem imunisasi badan


Mereka yang mengalami masalah berat badan

Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.


Sering dilanda masalah kesihatan

Batuk berkahak, selesema berterusan
Sakit-sakit sendi, kolestrol tinggi
Sakit Stroke



Bagaimana ingin dapatkan Omega guard 


sms / whatsapp 017-9506861cod sekitar Kuantan*pada setiap hari

postage ke seluruh malaysia


Jom Tambah Rakan di facebook : Nor Azlina Ina
Facebook PAGE : Iman Beauty & Healthy





No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...