Friday, December 5, 2014

Promosi disember 2014 shaklee [Vitamin E]


Bismillahirahmanirrahim..
assalamualaikum, harini alang-alang dah pegang laptop, nak update blog  habis-habisan laa,hihhihi.Jadi jakun sekejap,hihihi.Sebab dah lamaaaaa sangat laptop rosak (tudiaa punya lama konon) skrin pecah, iman yang p duduk atas laptop.

okay, sekarang kita Citaa pasal vitamin E SHAKLEE.. sempena promosi ni kan.




PROMOSI SHAKLEE» disember 2014 [VITAMIN E]



BELIAN 2botol VITAMIN E pada harga OFFER 5%

atau 

BELI 6 BOTOL vitamin E

LAGI??
*FREE SEBOTOL VITAMIN E
*FREE KEAHLIAN (JIMAT RM75)
*REBAT BONUS SEBNYAK 5% PADA BULAN SETERUSNYA





JOM TENGOK APA VITAMIN E NI BOLEH MENYELESAIKAN MASALAH?


Hubungan anda hambar ?









Parut bersepah Di muka macam kawah bulan?





PArut demam campak / parut jerawat dibadan ?


Usia 20an dah macam 4series?? Oh,, tidak.. Jatuh saham.










Muka rosak akibat salah pakai produk yg mengandungi merkuri ?










Masalah pigmentasi ? Jeragat ?? ehmm.. Kurang keyakinan .















Vitamin E dapat membantu anda Dalam Masalah diatas .. jom kita lihat dulu apa perbezaan vitamin E shaklee nie



diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum,yang kaya dengan vitamin E,
diekstrak dari d-alpha tocopheryl,d-alpha tocopherol yg aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E, (ALPHA, BETA,GAMMA,DELTA). ianya adalah vitamin E Yg lengkap dipasaran.





Mengandungi 10MG SELENIUM SEMULAJADI Yg membantu tubuh kita menyerap vitamin E,memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu2 otot. juga penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti oksidan dan melindungi retina.






KELEBIHAN UTAMA





MELINDUNGI JANTUNG
Pengambilan harian 800IU vitamin E UTK jantung yg sihat : melindungi sel darah merah utk mengelakkan pegasidan lipid: meningkatkan kolesterol HDL:mengurangkan tekanan darah: menghalang platelet darah melekat kedinding arteri : menghalang anemia hemolitik,penyakit jantung dll.

MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF
kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E Mampu memulihkan kemampuan reproduktif.para lelaki yg mengambil 600IU-800IU, vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.


ANTI PENUAAN
1 KAPSUL Vitamin e sehari membantu melambatkan penuaan,mengurangkan kedut, garis halus,parut ,akne dan binttik penuaan.Ianya mampu memulihkann tekstur kulit dan ton muka,dada & otot peha

ANTI-OKSIDA YANG KUAT
Pengambilan lebih dari 1,200IU sehari untuk anti oksidan yg kuat dan berkesan utk melawan kanser , mengukuhkan sistem imun,menghalang atau melambatkan pertumnuhan tumor,mengurangkn kerosakan akibat radikal bebas,juga membaki katarak & masalah penglihatan mata.

KELESTARIAN TENAGA LELAKI
Meningkatkann kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yg lebih.

MEMPERBAIKI ARTHRITIS
Meningkatkan keanjalan saluran darah, memperbaiki kitaran darah,merawat bahu kejang,pening,buasir, urat varikos,sakit sendi.

MENGHALANG KEGUGURAN
Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada,sindrom prahaid, dan sindrom menopaus spt hot flush.digunakan pada ujian klinikal utk menghalang kematian janin,keguguran.

MEMPERBAIKI PARUT
memperbaiki memperbaiki bengkak dan ulser kulit.


testmoni


testimoni 2



Bagaimana iNgin dapatkan VITAMIN E ?

Sms / whatsapp 017-9506861

cod sekitar kuantan pada setiap hari

jom tambah rakan di facebook : Nor Azlina Ina




No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...