Friday, December 19, 2014

Ciri-ciri mengandung anak perempuan


bismillahirrahmanirrahim

assalamualaikum dan selamat pagi.. huuuui,sekarang cuaca di kuantan hujan.Musim tengkujuh tau.Dari ahad lagi hujan..,kadang hujan renjai-renyai, sampai la ke harini 19 disember.. hujan lebat sangat beserta angin kencang.Okay-okay, jom kita tengok tanda-tanda mengandung anak perempuan.


ehsan google




Berikut adalah beberapa kepercayaan yang paling biasa mengenai mengandungkan anak perempuan.

1. Degupan jantung bayi anda lebih cepat daripada 140 degupan seminit.

-  masa mengandungkan sara, ada nampak tercatat dalam buku pink.Hampa sekejap.. sbb hubby nak boy anak pertama.. ( ina redha  je..,janji aku mengandung..hihhi)


2. Perut anda bulat.

-

- kandungan sekarang 21week, nampak semacam. leper..

3. Perut anda “tinggi”.

- masa mengandung sara, memang tinggi perut.

 

4.Muka anda tidak berseri-seri.

- Belum pasti.

 

5. Anda mengalami mabuk hamil semasa 12 minggu pertama kehamilan.

- tiada.

 

6. Payudara kiri anda lebih besar daripada yang kanan.

- shhh~~

 7. Apabila anda melihat diri anda dalam cermin sekurang-kurangnya seminit, anak mata anda tidak mengembang.

- sama saja.

 

8. Anda mengidam benda-benda manis seperti jus, buah-buahan dan gula-gula.

- kandungan pertama betul. Nak je minum air manis-manis.

 

- kali nie, entahlah.. tapi ada betul la. Trimester ke -2,nak makan desert.

 

9. Apabila anda ikat cincin perkahwinan anda pada benang dan digantung di atas perut anda, cincin itu bergerak ke kanan dan ke kiri.

- Tahyul. tak pernah buat.

 

10. Kulit anda lembut.

- Of course lembut,Sebab mengandung kali ini ina makan supplemen shaklee.. hee, kulit anjal.

11. Anda lebih moody (angin tak baik) daripada biasa.

- Tidak..

 

- Masa mengandung sara, 24jam airmata menitis.hee..

12. Apabila seseorang meminta anda menunjukkan tangan anda, anda menghulurkannya dengan tapak tangan menghadap atas.

- Tak perasan.

 

13.Suami anda lebih agresif semasa persetubuhan yang menghasilkan persenyawaan itu berlaku.

- Tak ingat.

 

14. Anda tidak berbau selepas makan seulas bawang putih.

- yang ni memang tak perasan.

 

15. Apabila anda campurkan umur anda dengan nombor bulan di mana persenyawaan berlaku, jumlahnya adalah nombor ganjil.

- Tak sempat nak kira

 

16.Rambut anda semakin menipis dan tidak bermaya semasa hamil.

 - yang ni betul.. kandungan sekarang mengalami

 

17.Anda tidur mengiring ke kanan.

-Bukan. 


18. Bantal anda menghadap ke selatan semasa anda tidur.

 - tak tau mana barat,mana selatan.


19. Air kencing anda berwarna kuning samar.

- Hmmm.. tak kot.

 

20. Perkataan pertama anak anda yang sebelumnya ialah “mama”.

 

- Bukan.. Abah.

 

 

 

okay.. daah baca entri ini?? tak sama? tak percaya? apa kata anda pergi scan 4d dekat klinik berdekatan.

 

apapun, kejadian ini semua ketentuan allah.. sudah tertulis untuk kita memiliki zuriat samda perempuan atau lelaki.. sebaliknya kita kena bersyukuR,yang kita diberikan rezeki untuk mengandung.

 

Sesiapa yang ingin dapatkan set kehamilan..anda hubungi saya, akan saya syorkan mengikut keperluan anda.

boleh segera hubungi saya di 

017-9506861 @ sms/whatsapp

 

cod sekitar kuantan pada setiap hari.

 postage ke seluruh malaysia 

No comments:

Post a Comment

POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...