Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Tuesday, October 7, 2014

Bleeding dan Morningsickness

Bissmillahirrahmanirahim
Assalamualaikum. Salam tengahari, harini ina nak share pengalaman bleeding ( sampai 3minggu pendarahan) dan mual @ morningsickness.. Suplimen apa ina ambil untuk berhentikan masalah tersebut. Baca la entri ini sampai habis yea.. heeee.

3 suplimen penting bagi saya..

ESP ~ ibu hamil mmg cepat lapar.. kdg2 terasa nk pitam & juga pening @ loya. Bagi sy..,ESP sgt bkesan. Menguatkan rahim.. even yg bleeding mnum bole stop pendarahan. Alhamdulillah, segala puji bagi allah.. ina diuji dengan pendarahan ( bleeding ) sehingga 3minggu.. masa tu hanya allah yg tau perasaan ina.Keadaan ina masa turun darah, memang nampak macam keguguran.Sampaikan ina sendiri dah start berpantang masa tu.. Hari pertama minum ESP, darah terus stop..badan yang asyik lemah semakin sihat dan Tekak terasa loya-loya..keadaan macam orang mengandung gitu. Pagi keesokan terus pergi ke klinik bersalin untuk buat DnC.. alhamdulillah,baby ina selamat masa buat scan.

Vita C ~ sy amalkan sblm hamil smpai skrg,sgt jimat.. sampai 6bln penggunaan. & Antibodi pn smkin kuat.. selsema payah nk serang. hihihi.. dan utk pengetahuan anda, vita C mampu mengurangkan sakit bsalin.

Bcomplex with Acid folid ~ sgt menjimatkan... hanya 1tablet saja. X perlu mkn mcm ubat klinik bg tu.. yg tu ada 2jns kna telan. Bcomplex shaklee mudah dserap & larut air.Bcomplex ni penting semasa pembentukan baby semasa awal kandungan lagi.

Alhamdulillah... baru selesai makan Pizza homemade. Hihihi.. Dapat 2doh pizza. Jimat fulus... tak perlu lagi beli yang pizza hut tu.Jimat RM 80++ lalalalala.

Bagaimana Nak dapatkan Produk shaklee sekitar kuantan?

sms / whatsapp 0179506861

*penghantaran pada setiap hari secara byhand / cod ( hanya sekitar kuantan )
* Luar kawasan, penghantaran melalui poslaju

No comments:

Post a Comment