Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Friday, June 20, 2014

Testimoni : 14Kg turun dengan set shape up shaklee

Bismillahirahmanirrahim.. Assalmualaikum & salam sejahtera kepada mereka yang bukan muslim.. hehehe.Sambil - sambil nak tunggu solat subuh, baik ina buat Entri baru.Aloh... semalam termiss pulak nak create entri sebenarnya.BanyaK sangat idea datang ... tup tup, sekali enset samsung ni bikin masalah.Haa.. cas pun dr subuh sampai petang tak penuh - penuh .Kekdahnya ina p sambung cas pada laptop..baru masuk rupenyer(kemungkinan Charger rosak.. henset suami pon .bila dicas perkara sama berlaku) Tolong la jangan buat hal lagi ye henset... aku dah format 2X tau!
   

Okay, taknak lah cerita pasal henset.. mungkin next entri akan menyusul kisahnya Ermm.Ha.. semalam ina pergilah hantar barang Customer dekat Beserah tau.Customer ni muda lagi, baru lepas habis pantang.. Turun 14Kg tau.. dari mula mengandung, sampailah sekarang masih kekal berShaklee.Baby dia kulit putih tau, halus mulus gitew.. kalah kulit mak ayah. Sampaikan orang tak percaya tau itu anak dia. Haisss, geramnya tengok baby.. sampaikan iman (anak) ina menjerit - jerit tengok baby (teruja kot nyer, macam nampak retis gitew) .. excited maybe.
   Kali ni customer repeat Omegaguard 2 botol dan ostematrix. Katanya harini dia dan family ingin pergi holiday..itu yang beli sakan (utk ayah & dia sendiri.. erm.. bestnyer,dapat tunaikan kewajipan (beli omega :kolesterol ayah) sebagai anak.. besar pahala). Mana taknya, produk meletup.. lagi- lagi berkesan dan mujarab.WAJIB lerr repeat kann.

     Customer ni bercerita pada ina lagi,, berat sudah turun 14Kg secara totalnya.Gila kurus.. Memang meletop la awk raya ni. Suami pun makin sayang tau.. Teringat masa dia (customer) ni bujang dulu..berat sekitat 48Kg je.Lepas kahwin dan beranak  sorang terus naik dan seterusnya sampai anak no 2, mendadak naik badan ke 78Kg.. Masa mengandung lagi la teruk katanya. Sampai malu nak bergambar..Lengan tangan nak pakai jam pun dah takmuat. Selepas bersalin.. dia hanya amalkan ESP + Lecithin + alfalfa complex + herblax + Omegaguard + Cinch Shake.

   Tambahnya lagi, sejak berat turun. Tapi bukan turun secara mngejut tau, secara berperingkat.. hampir sebulan berpantang turun sampai 13Kg  .. Selera makan memang berkurang (ina guide denagan jadual yg betul), susu badan tak terjejas langsung dengan mengamalkan set kurus shaklee ni. Susu dia banyak sangat tau.. chubby baby. Sekarang Dah sebulan lebih, keseluruhan turun 14kg. 

  Haaaa... bagi mereka yg masih tercari - cari suplemen untuk turunkan berat badan.Jangan semborono ye makan .. awak menyusu badan. Walau sekalipun nak cantik, nak kurus, mesti kena cari suplemen yg ada kelulusan dari kementerian kesihatan.. vitamin semulajadi.Macam shaklee,, sah - sah selamat & berkesan tau .. ina taknak lah nanti, sebab produk tu murah.. anda beli.Kemudian,baby anda yg menderita tau... bab ibu breastfeeding memang kena jaga tau! sebab apa yng kita makan,baby yang turut dapat kesan tau.. kalo kesannya bik takpe.Ini kulit anak jadi menggerutu.. sebab amalkan produk yg takde KKM(kementerian kesihatan malysia)



BAGAIMANA INGIN DAPATKAN?

SMS / WHATSAPP : 017-9506861

Add saya di facebook : Nor Azlina Ina

Instagram : storvitaminsid

kawasan COD : KUANTAN

PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MELAlUI : POSLAJU / GDEX/ CITILINK

1 comment: