Tuesday, May 27, 2014

imanbeautystore : Saya nak kurus

Perlu ke kurus? Erm.. Suami saya sayang je.makin sayang adalah. Gemuk? Badan saya.. Apa nak susah.. Xpakai pun badan Awk. TAPI... Pernah tak situasi mcm nie berlaku pada anda? Blouse tshirt ? Mudah ke cari? Atau kena tempah khas ..?Nak pakai jeans,,pun kena beli seluar lelaki.. Nak beli jeans perempuan,,cutting tak muat. Ye tak? [kisah saya sebaliknya..betapa remuknya hati suami, bila pakaian yg diminati tiada size.Kadang tu,,salesgirl yg duk jual pun mcm gelak2 sindir.. Ina paham sangat perasaan perempuan2 diluar sana.Sedih , hancur perasaan semua ada..] Masalah kesihatan pulak macam mana :: mengah X bila berjalan? Trying To conveive : Kesuburan (punca sukar hamil) Bebas Kolesterol? Darah tinggi ? Obesiti penyumbang kpd diabetes .. Kerap sakit sana sini? lutut sakit?? [Pilihan ditangan anda!!] [Niat nak bantu jee..,sian tengok.Kadang2 Si isteri berjalan (mall) Dibelakang..kena tinggalkan sisuami].. Paling kronik,,suami2 Di luar sana sudah pandai menjeling ke arah perempuan yg slim melim.. X ke sakit hati ?? Cepat cepat la transform,,berubah demi suami thor cinta.. Sebelum Set kurus nie kehabisan stok.. Maklumlah,, produk tengah hot. out of stock manjang. saya pernah didatangi customer yg macam nie,bila isteri dah slim. Suami takut berenggang.. Asyik nak beekepit je.hihihi. [Cabaran kurus..dengan shaklee] Assalamualaikum.. Bertalu talu PM / Whatsapp yg duk tanya pasal set kurus. Kenapa dia makan tak berhasil .. Xde turun pun berat badan. Apakata anda check balik cara pemakanan ,Pengambilan supplemen mcm Mn..? Cukup ke dos yg dicadangkan itu? Ina rasa nak kapak kapak je uols yg beli set kurus dengan seller lain.Tapi minta consult pd saya.. Ina bukan kedekut ilmu, tapi itu semua benefit akan diberikan kepada pelanggan setia ina saja.. Org kata Hak eksklusif.haaa... Kalo mcm tu,baru adil kan? Ye tak. Ini tidak.. Beli pada seller lain,tapi minta segala petua pd Ina.memang tak dapek la nk nolong ekau.. Seller tu lepas tangan ek,biarkan ekau terkapai kapai sorang . Sebenarnya bahaya mcm tu.. Cuba bayangkan anda ada penyakit kronik, tup2 dia syorkan apa yg anda tak boleh makan. Tak ke naya ?? Apa2 shaklee jugak disalahkan.. Walhal seller tu tak berilmu.Tiada pengetahuan tentang supplemen..healing crisis (krisis peryembuhan) , cara atasi macam mana. Jaminan ina untuk anda:: 150% ina akan consult sampai uols dapat capai berat badan yg ideal, bimbingan secara berterusan akan diberikan setelah anda membeli dari saya ,jadual makan supplemen yg betul Utk pembelian produk shaklee bolehlah hubungi 017-9506861 sms / Whatsapp / wechat @ boleh add ina Di Facebook : www.facebook.com/ina.norazlina Fb page : Iman Beauty & healthy nak byhand je pun boleh.. Sekitar kuantan Penghantaran secara percuma & pengeposan ke seluruh .Malaysia melalui poslaju / Gdex / Citylink Antara Testimoni set kurus hasil bimbingan ina..tapi harus diingatkan Supplemen hanya 80% bertindak dalam proses kurus , selebihnya kena rajin workout .. Bersenam .


POST TERKINI!!

Resipi Roti asas

250 gram Tepung Roti / High Protein 50 gram Margerin (ina guna margerin Pelangi) 50 gram Gula Kastor 1 sudu kecik...