Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Tuesday, April 15, 2014

imanbeautystore : Cadangan supplemen sakit lutut & sendi

Assalamualaikum .. selamat petang semua. Harini customer order set sendi Lutut 3set skali jalan. Kesian kadang2...,muda2 lagi dah sakit lutut sebab aktif sukan (kemungkinan kalsium kurang) & 2 order lagi dr golongan warga emas... Jom kita intai set sendi lutut nie..

[ cadangan supplemen sakit sendi & Lutut ]

Mengekalkan tulang rawan yang sihat

Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepad sendi dalam tiga(3) cara :
✔✔menyokong keselesaan sendi
✔✔memelihara tisu penyambung yang sihat
✔✔meningkatkan kesan kusyen

Kaedah 2 :
Mengurangkan inflamasi
Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang  melambatkan degradasi tulang rawan. ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omeg- juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas.Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkankesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja.

Kaedah 3 :
Mengekalkan sel tulang yang sihat

Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.

[jom dapatkan cadangan supplemen sakit sendi & lutut ]

hubungi saya 0179506861
sms / whatsapp utk respon pantas

No comments:

Post a Comment