Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Monday, February 24, 2014

imanbeautystore Set kulit Gebu Testimoni

Inginkan kulit Gebu? Licin Bak sehalus Sutera? Bebas Jerawat?  Miliki sekarang.. supplemen cadangan Kulit.. Sms / whatsapp /Telegram  ke no 017-9506861 utk mendapatkan tawaran istimewa.

JOM LIHAT APA FUNGSI BAGI SET KECANTIKAN KULIT..

Set ini Terdiri daripada:

✔Vitamin C [180biji] = Tahan sehingga 6bulan penggunaan

✔Vitamin E [120biji] = Tahan sehingga 4bulan penggunaan

✔BcompleX [120biji] = Tahan sehingga 4bulan penggunaan 

 


VITAMIN C- 
sebab vitamin c boleh merangsang pembentukan kulit dan meningkatkan produksi kolagen. Vitamin ini juga melindungi kulit daripada pencemaran sebab mempunyai antioksida yang kuat. Pengambilan vitamin c secara berterusan akan menggalakkan pengeluaran kolagen semulajadi yang melawan radikal bebas...

VITAMIN E
bertindak memberi kesegaran pada kulit yang diibarat seperti kulit kelihatan lebih muda dan remaja. Selain itu vitamin e dapat menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel. Proses penuaan pra matang pada kulit juga dapat di kawal dengan pengambilan vitamin e.

B COMPLEX
akan merawat kulit menjadi lembab, mencegah pigmentasi, dan melambatkan tanda penuaan.
Vitamin b akan melibatkan metabolisme karbohidrat, lemak,dan protein untuk menghasilkan kolagen dan sel.
APABILA 3 VITAMIN INI BERGABUNG
menjadikan kulit akan nampak lebih hebat  dan cerah berseri-seri. Comfirm dah kulit akan jadi halus mulus ayu gi tu. Sinaran uv tak perlu risau lagi kalau keluar dari rumah di siang hari. Sebab kulit akan lebih kenyal.


hubungi Sekarang @ sms / whatsapp /  ke no 0179506861.. Cod Sekitar kuantan. | Penghantaran seluruh malaysia via poslaju|

No comments:

Post a Comment