Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Wednesday, November 13, 2013

Testimoni MEAL SHAKES Shaklee

assalamualaikum semua..

Dipetang rabu ini,ina nak kongsi 2 testimoni setelah mengamalkan Mealshake selama 1minggu, nak tau tak?? berat Ina naik satu kilo..asalnya berat 49kg je. sekarang 50kg.Ni baru seminggu dah sekilo naik?? (kalo sebulan? mak aihh..seramnya.)
 Badan pun fresh aje, X penat dan mengantuk. Malahan bangun solat tengah malam pun masih mampu.. Kerja rumah pun boleh buat macam2 sekarang nie.. memang tak penat langsung.

Testimoni kedua ialah anak ina berusia( 1 tahun )yang dulu memang tak selera makan langsung(memilih makan). sekarang nie anak ina asyik mintak makan je.. nak mengunyah sentiasa. Alhamdulillah,badan pun dah semakin berketak.. sekarang dah 12kilo.Anak memang tak selsema,mealshake ni kuatkan antibodi anak kita.




Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?

  • Bayi bermula 1 tahun ke atas
  • Sumber utama vitamin untuk kanak-kanak
  • Perangsang kepada anak yang kurang selera makan
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga emas
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee
  • Sumber yg kaya dgn fiber, protein dan kalsium
  • Rendah glisemik dan lemak
  • Lengkap dengan protien dan 24 jenis A-Z vitamin penting, minerals dan trace minerals yang di perlukan untuk tumbesaran
  • Rasa french vanila yg sedap
Kelebihan Meal Shakes Shaklee
  • membantu perkembangan minda dan IQ anak
  • menambah selera makan anak-anak
  • membantu masalah sembelit
  • mengatasi masalah selalu selsema dan asma


Email: norazlina181@gmail.com
No. Hp: 017-9506861
Shaklee Independent Distributor No 967706
                                                        Kawasan COD: sekitar kuantan 

No comments:

Post a Comment