Read more: http://www.azhafizah.com/2013/11/tutorial-ringankan-blog-dengan-lazyload.html#ixzz41XVpsa2x

Sunday, November 17, 2013

SET KURUS SHAKLEE

♥♥ MAHU BERAT TURUN ? SUSU BADAN MERIAH ? KULIT BERTAMBAH CANTIK ?♥

Alhamdulillah sejak ambil set budget ni berat badan saya turun dan anak pun tidak meragam..Masalah susu badan dapat diatasi..

Puan Sharifah, Kuala Lumpur.

====================================
BERMINAT NAK ORDER
=====================
Untuk pertanyaan dan harga promosi...
Whatsapp / sms 0179506861

Teringin nak kurus tapi saya masih menyusukan anak. Sekarang macam2 produk untuk kurus ada di pasaran. Tak berani nak cuba sebab takut effect baby.

Ada....memang betul,ibu menyusu tak boleh telan sebarangan set kurus. Kena tau apa yang diamalkan supaya proses penyusuan tidak terganggu. Dan yang penting biarlah anak kita juga peroleh manfaat penyusuan walaupun ibu makan set kurus. JANGAN kerana nak kurus, keperluan anak kita di abaikan pula.

MANFAAT PRODUK
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP):
==================
✿ Memberikan tenaga kepada ibu2 supaya tidak letih
✿ Kekal Muda
✿ Kulit berseri dan anjal tiada lagi jerawat
✿ Memulihkan pigmentasi
✿ Membina dan memperbaiki tisu badan
✿ Menegangkan payudara
✿ Menambah dan memekatkan susu badan

OMEGA GUARD
========
✿ Meningkatkan keupayaan badan untuk bakar lebih banyak lemak
✿ Meningkatkan kadar metabolik, maka ia membantu bakar lemak badan lebih cepat
✿ Mengurangkan sakit kepala
✿ MeMerendahkan kolestrol
✿ Mengawal masalah obesiti
✿ Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak
✿ Mencegah insomnia
✿ Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan

LECITHIN
======
Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Kebaikan Lecithin kepada ibu yang menyusu?
===========================
✿ Membantu mengurangkan risiko clog duct.
✿ Membakar lemak yang berlebihan dalam badan ibu.
✿ Membantu ibu mengatasi masalah lupa
✿ Membantu atasi “short memory” selepas melahirkan.
✿ Membantu menyalurkan inositol dan kolin di dalam susuibu
✿ Kolin didalam lecithin untuk perkembangan otak bayi.

ALFALFA
=====
Alfalfa: Digelar raja segala tumbuhan. Khasiatnya yang membantu melawaskan pembuangan kerana adanya fiber di dalamnya. Ibaratkan pembantu kepada lecitin, ia membantu lecitin dengan membawa keluar lemak-lemak dan kolesterol dari badan. Pembantu yang baik! Ia juga adalah pakar detox kerana berupaya menyahkan bahan-bahan bertoksik dalam badan

Bagaimana Alfalfa membantu anda untuk kurus?
=============================
✿ Mencuci usus bagi membuang toksik
✿ Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
✿ Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
✿ Melegakan sembelit

Nak tahu tak apa lagi khasiat dan kebaikan yg ibu2 akan dapat kalau ambil set slimming menyusu ini? Ibu2 bukan takat dapat kurangkan berat badan tapi dapat juga:

# Susu badan makin bertambah (milk booster)
# Tiada lagi masalah keputihan
# Menganjalkan semula payudara
# Memantapkan semula punggung
# Tiada lagi masalah resdung atau alahan
# Strech mark semasa hamil semakin pudar..
# Merapatkan miss v
# Tiada lagi bau badan
# Tiada lagi tapak kaki merekah – rekah
# Kulit semakin cantik
# Bertenaga walaupun menyusukan anak

Amboi untung betul lah ibu2 yang ambil set slimming ni,macam2 keistimewaan dapat bagus utk penyusuan malah utk slimming pun membantu..rugi kalau tak cuba ni..yang tak menyusukan pun boleh juga kalau nak cuba.jom cepat order sekarang.

✔ DIJAMIN HALAL & DILULUSKAN KKM
✔ TIADA KESAN SAMPINGAN
✔ SERVIS PANTAS & KONSULTASI PERCUMA

No comments:

Post a Comment